top of page

ABOUT US

TVORNICA ID 1_Intro-1280x366.jpg
Savoir-faire-280x220.jpg
lae-logo.png
LOGO MP.jpg
LOGO PFP.png

 

 

Max Deco d.o.o. je tvrtka nastala sa željom da na jednom mjestu objedini ponudu najatraktivnijih proizvoda za uređenje i dizajn životnog prostora.

Znajuči da na tržištu opreme i materijala za završne radove u graditeljstvu nije lako pronači dizajnerske dekorativne proizvode koji bi bili vrhunske kvalitete ali i dalje pristupačni svima, odlučili smo angažirati svo naše višegodišnje iskustvo i na regionalno tržište plasirati upravo takve brendove.

S ponosom smo ekskluzivni zastupnici tvornice ''Initiatives Decoration'' za teritorij Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Kosova i Sjeverne Makedonije.

''Initiatives Decoration'' je francuska tvornica s vlastitim laboratorijem i proizvodnjom koja u svojoj grupaciji ima najprodavaniji europski brend uradi-sam (DIY) dizajnerskih boja za interijere i namještaj ''id'', te brend “Les Anciens Ebénistes” čiji asortiman donosi proizvode za najkvalitetnija rješenja eminentnih francuskih majstora za restauraciju, ukrašavanje, uređenje, obnovu ili jednostavno za održavanje Vašeg najdražeg suvremenog ili antiknog namještaja, mramora, kože i metala. 

Također, ponosni smo ekskluzivni zastupnici tvornice ''MagPaint Europe'' za teritorij Hrvatske.

''MagPaint Europe'' je nizozemska specijalizirana tvornica tzv. "pametnih" tj. funkcionalnih boja te alata za njihovo nanošenje i popratnog  accessoirea za kasnije korištenje njihovih funkcija. 

Svjetski je lider u proizvodnji magnetne boje, s vlastitim laboratorijem i proizvodnjom. MagPaint proizvodi prisutni su na tržištima više od 60 zemalja svijeta.

U svojoj grupaciji ima dva brenda: najprodavaniji europski brend DIY dizajnerskih funkcionalnih premaza i boja ''MagPaint'', te brend profesionalnih proizvoda za istu namjenu “Paint For Pros”. 

 Asortiman oba brenda sastoji se od bez premca na tržištu najkvalitetnijih magnetnih boja i magnetnih finih žbuka, piši-briši boja za površine za pisanje markerima ili kredom, projektorskih zidnih boja koje zamjenjuju klasično viseče projektorsko platno, chromakey boja za pozadine pri snimanju videa i fotografija, a tu je i fosforescentna luminescentno svijetleća boja. U ponudi su i svi dodaci i alati za nanošenje te kasnije korištenje i održavanje stvorenih funkcionalnih površina, poput piši-briši markera, kreda, ultra-snažnih neodimijskih magneta, tekučine za čišćenje piši-briši površine, alata za nanošenje boja itd.

 

 

  

magpaint proizvodi svi 1.png
Popote-vernis-tampon-tampon-300x300.jpg
id tema 8.jpg

Max Deco d.o.o. je trgovačko društvo koje  ekskluzivno zastupa iznad navedene brendove i vrši veleprodaju njihovih proizvoda isključivo i samo prema trgovinama za daljnju prodaju.

Ne vršimo maloprodaju prema fizičkim osobama.

Proizvodi svih proizvođača koje zastupamo na tržištu su lako i odmah dostupni putem naših partnera trgovina distributera.

Za kontakt Vama najbliže trgovine ili web-shopa gdje možete kupiti naše proizvode islobodno nam se javite upitom na bilo koji od naših kontakata:
 

Telefon: +385 1 202 9570 (pon-pet 9 - 17 sati)

e-mail: info@maxdeco.hr

Ukoliko ste trgovina s područja HR koja želi postati distributer naših brendova ili ste trgovina s teritorija SLO, BiH, SRB, MNE, RSK, NMK zainteresirana za zastupstvo i distribuciju brenda "id Paris", ljubazno molimo budite slobodni i javite se na bilo koji od iznad navedenih kontakata - postanimo partneri!

OPĆI PODACI:

Puni naziv društva: Max Deco d.o.o. za trgovinu i usluge

Adresa sjedišta društva: Susedgradska 3, 10 000 Zagreb, Hrvatska

OIB: 88290854435

Uprava: Dario Pavlović, direktor društva

bottom of page